LOGO-VESNAS
ENERGIJSKI IZDELKI

Roža življenja je zelo močan simbol svete geometrije. Je simbol ENOSTI. Pomaga pri povezavi s samim seboj, s svojo prvinsko vibracijo in z vsem kar je. Roža življenja me je pritegnila in začela sem jo uporabljati na vsakem koraku. Narava je čudovita ustvarjalka, sestavljena iz dovršenih oblik svete geometrije. Z lesenimi izdelki Roža življenja ohranjam prvinsko vibracijo enosti, stik z naravo in prijetno energijo.


Lesene podstavke uporabljamo za informiranje vode. Krogi, ki se prepletajo v roži življenja, ustvarjajo pravilne oblike in oddajajo pravilno informacijo v vodo v steklenem kozarcu. Ko pijemo informirano vodo, se informacija pretoči v naše telo ter vzpostavlja red, ravnovesje in harmonijo v našem telesu.


Leseni izdelek Roža življenja lahko uporabimo na več načinov: lahko ga imamo za kristalno mrežo ali kot energijsko podporo v prostoru, na steni, …


Eliksir z Izvorno kodo Tvoje Duše

Prav posebna steklenička v kateri je zgoščena izvorna vibracija tvoje duše, tega kar ti si v resnici. Tukaj notri je vse, kar ti potrebuješ ta trenutek, da boš v ravnovesju, v svojem stebru, v svoji pravi energiji. Zelo pomembno je, da se tega zavedaš.

Imej to stekleničko na prav posebnem mestu, kjer je mirna in lepa energija.

Napotki za uporabo:

Zjutraj, ko se zbudiš, najprej narediš kratko meditacijo, da začutiš svoje telo, in da se povežeš z matero Zemljo ter očetom Univerzumom nato se zahvališ vsemu, ki ti tisti trenutek pride na misel. Zavestno spiješ požirek Eliksirja, da začutiš, kako steče po grlu in kako se izvorna koda tvoje duše prelije v vsako celico tvojega telesa. Začutiš, kako se dviguje tvoja vibracija in te povezuje s tvojim Izvorom.

Priporočljivo je, da Eliksir porabiš v roku enega meseca.

Naj ti odlično služi!

Sestavine: 100 %  energijska voda

Narejeno iz čiste Ljubezni. 

 

Energijska voda za čiščenje in zaščito prostorov

Energijska voda se uporablja za blagoslov, čiščenje in zaščito prostorov, predmetov, ljudi in živali. Uporablja se tako, da se razprši po prostoru, predmetu, vendar z namero čiščenja, blagoslova in zaščite. V tem procesu se nizka vibracija pretvori v visoko, čisto vibracijo Ljubezni in Harmonije. Na koncu obreda se iz srca zahvalimo.


Leseni nakit

Leseni uhani in prstani vas bodo s svojo  prijetno energijo razveseljevali na vsakem koraku.


CENIK IZDELKOV

Leseni podstavek za informiranje vode Roža življenja

85mm

5 - 9 €

Leseni izdelek Roža življenja

200 mm

15 €

Leseni izdelek  Roža življenja

300 mm

25 €

Leseni izdelek  Roža življenja

400 mm

35 €

Leseni izdelek Drevo neskončne ljubezni

400 mm

35 €

Leseni izdelek Drevo obilja

300 mm

25 €

Leseni izdelek Drevo življenja

200 mm

15 €

Eliksir z Izvorno kodo Tvoje Duše

300 ml

36 €

Energijska voda za čiščenje in zaščito prostorov

200 ml

15 €

Leseni nakit

kos

6 - 9 €

Cene so brez DDV. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Nismo zavezanci za DDV.